Снимка в. Български новиниТрагедия в Кавала, с четири мъртви и пет

...
Снимка в. Български новиниТрагедия в Кавала, с четири мъртви и пет
Коментари Харесай

Четирима имигранти загинаха в жестока катастрофа, докато колата им е преследвана от полиция

Снимка в. Български вести

Трагедия в Кавала, с четири мъртви и пет тежко ранени при пътно-транспортно произшествие, се разигра нощес (11.28.2017) на недодялан път Солун-Кавала, покрай Неа Перамос. Според информация въпросният автомобил е карал 8 имигранти, написа в. Български вести.

Трафикантът се опитал да се измъкне с лудо каране, когато схванал че по петите му са служителите на реда. Той изгубил надзор над колата и тя се преобърнала в пропастта. Операцията по ваденето на потърпевшите е траяла повече от един час, а на място са пристигнали четири коли за спешна помощ, две пожарни коли и многочислена полиция. Четирима мигранти са открити мъртви под ламарините на колата, а останалите 4-ма и трафикантите са съществено потърпевши и настанени в болница на Кавала.

Следващите няколко часа за ранените са сериозни, като лекарите се пробват да ги стабилизират. Първите осведомителни известия сочат, че нещастните младежи са влезнали ​​в Гърция от Турция и са платили на трафиканта си солидна сума, с цел да ги преведат през страната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР